tag:blogger.com,1999:blog-3385509059053503369.post3740901408749237499..comments2024-02-16T00:45:42.078-08:00Comments on Another Man's Tenderloin: Ah, so what was on the menu for this night of grand debauchery?Gosiahttp://www.blogger.com/profile/08854750370019638198noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-3385509059053503369.post-28231057295296479652012-05-06T01:38:53.855-07:002012-05-06T01:38:53.855-07:00U nas tykwy niestety będą musiały poczekać do jesi...U nas tykwy niestety będą musiały poczekać do jesieni, przed przeprowadzką już nic nie kupujemy!Gosiahttps://www.blogger.com/profile/08854750370019638198noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3385509059053503369.post-79794019826486803742012-05-06T01:37:37.077-07:002012-05-06T01:37:37.077-07:00You have a soft spot for fermentation ;) How is th...You have a soft spot for fermentation ;) How is the beer making going? What are the flavors for this summer? I bet I'm missing out on some really good stuff!Gosiahttps://www.blogger.com/profile/08854750370019638198noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3385509059053503369.post-75862765224706089172012-05-05T00:50:31.651-07:002012-05-05T00:50:31.651-07:00Mate;] Ja dla odmiany "pękłam" tykwę:(Mate;] Ja dla odmiany "pękłam" tykwę:(folkmyselfhttps://www.blogger.com/profile/04167914510656332244noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3385509059053503369.post-16642714991219397322012-05-04T17:12:53.736-07:002012-05-04T17:12:53.736-07:00LOVE the fermentation photo :)LOVE the fermentation photo :)Angel Ruffhttps://www.blogger.com/profile/17442566565941632021noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3385509059053503369.post-31614479096025448582012-05-04T13:25:27.392-07:002012-05-04T13:25:27.392-07:00Masz rację z tymi kosmetykami. Początki są drogie,...Masz rację z tymi kosmetykami. Początki są drogie, ale potem to się zwraca, no i wiesz co na siebie nakładasz. <br />Co do owadów, to kulinarnie mnie kuszą od zawsze, być może dlatego, że owadów nie lubię (z niewielkimi wyjątkami) i mi ich nie żal. Chociaż pająka bym raczej nie zjadła!Gosiahttps://www.blogger.com/profile/08854750370019638198noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3385509059053503369.post-19307665492668878542012-05-04T04:19:26.828-07:002012-05-04T04:19:26.828-07:00tyle rzeczy, które lubię w jednym poście - tajskie...tyle rzeczy, które lubię w jednym poście - tajskie jedzenie i Irlandia. muzeum wygląda na niezwykle interesujące! <br />Ciekawa jestem kosmetyków robionych w domu. Sama chętnie bym spróbowała, ale wydaje mi się ,że łączy się to ze sporymi kosztami (choć pewnie się zwracają w dłuższej perspektywie). <br />Nie wiem, czy kiedykolwiek udałoby mi się zjeść owady "ze smakiem" :D<br />I poczytam o tych wieprzkach w chlebie! Kiedyś przez pół roku nieświadomie piłam jogurt naturalny z "świńską wkładką",ale sprawdziłam jego skład ostatnio i wygląda na to,że teraz mogę już go pić "bezpiecznie" :)magda [mrs. berry]https://www.blogger.com/profile/17584823547778255449noreply@blogger.com